Ένας πιο εύκολος τρόπος να κατεβάσουμε torrents χωρίς να μείνει το PC μας ανοιχτό!

Internet
- Updated

Αν χρησιμοποιείς torrents ίσως θα έχεις έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Να πρέπει να αφήνεις ανοιχτό το PC να κατεβάζει και να κάνει seed, ιδίως αν συμμετέχεις σε private trackers που απαιτούν ένα καλό ratio. Δυστυχώς είμαι από εκείνους που δεν θέλει να αφήνει με τις ώρες το PC ανοιχτό. Ευτυχώς υπάρχουν υπηρεσίες που κάνουν την διαδικασία πολύ εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, αυτές σου επιτρέπουν να κατεβάσεις το torrent στο server τους και από εκεί να μεταφερθεί σε cloud υπηρεσίες που χρησιμοποιείς για να χρησιμοποιήσεις τα αρχεία όπως θέλεις. Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες, όπως το put.io ή το transfercloud.io. Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό χρησιμοποιώ το δεύτερο το οποίο και πληρώνω κιόλας.

Να σημειώσω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το free plan τους με 2GB χώρο και το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζεις μικρά αρχεία, όπως μουσική ή και επεισόδια σειρών και να τα περνάς στο Google Drive ή στο OneDrive σου. Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να προβείς στην προσθήκη του OneDrive σου (θα χρησιμοποιήσουμε αυτό στο παράδειγμα) στο λογαριασμό σου στο transfercloud.io. Πίεσε απλά στο add, δώσε ένα όνομα και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, απλά ακολούθησε τα βήματα.

Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε το magnet url του torrent και η υπηρεσία θα το κατεβάσει για εμάς στον server της και μετά θα το ανεβάσει στο OneDrive. Θυμήσου μόνο να επιλέξεις το OneDrive ως το μέσο αποθήκευσης όπως φαίνεται στην εικόνα.

Κάποιες γενικές παρατηρήσεις για όλες τις υπηρεσίες αυτού του είδους:

  • Χρησιμοποίησε έναν λογαριασμό στο OneDrive που δεν είναι το κύριο email account σου. Δίνεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου στις υπηρεσίες αυτές και καλό είναι να μην είναι το κύριο account μας. Προσωπικά, είμαι συνδρομητής επί πληρωμή στο Office 365 Home και έχω 6TB χώρο σε 6 λογαριασμούς και έχω δημιουργήσει δεύτερο account, το έχω συνδέσει με το Office 365 Home και ανεβάζω τα αρχεία μου εκεί. Στο δεύτερο – μη κύριο account μου.
  • Οι ταχύτητες μεταφοράς τόσο στον server της υπηρεσίες όσο και στο Onedrive ποικίλουν. Αν έχει ένα torrent πολλούς seeders θα κατέβει γρήγορα στον server και μετά στο Onedrive θέλει περίπου 5-10 λεπτά ανάλογα το μέγεθος. Ένα αρχείο 8GB τόσο κάνει στο περίπου.
  • Δεν είναι διαφήμιση, το πληρώνω, απλά βαρέθηκα να διαβάζω για Black Friday :p

Πηγή

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε!

Εύκολη πλέον η μεταφορά φωτογραφιών από το Facebook στο Google Photos

Σύντομα οι χρήστες του Facebook θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερο έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα, με ένα νέο εργαλείο όπου

Read More...

Οριστικά στα χέρια της Apple το τμήμα κατασκευής mobile modems της Intel

Η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου για την εξαγορά του τμήματος κατασκευής mobile modems της Intel από την Apple με αντίτιμο $1

Read More...

Galaxy Note10: πήρε κατά λάθος Android 10

H Samsung προχωράει την ετήσια – αργή σαν σαλιγκάρι – αναβάθμιση των κινητών της με την τελευταία έκδοση

Read More...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Mobile Sliding Menu