Σύνδεσε ένα Xbox ή PS4 DualShock controller σε iOS συσκευή

Games
- Updated

Το να συνδέσεις κάποια περιφερειακά αξεσουάρ σε ένα iPhone ή iPad μπορεί να σου ακούγεται κάπως υπερβολικό, όμως σίγουρα με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσεις την gaming εμπειρία σου, παρόλο που χρησιμοποιείς ουσιαστικά μια mobile συσκευή. Ευτυχώς για πολλούς, με την άφιξη της νέας έκδοσης iOS, η Apple σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις Xbox ή PS4 DualShock controller σε iOS για να αναπαράγεις παιχνίδια στο iPhone ή στο iPad νιώθοντας πανευτυχής gamer, αφήνοντας στην άκρη την παιχνιδομηχανή σου ή το ολοκληρωμένο gaming desktop PC σου.

Επιπλέον, τα κουμπιά και τα sticks που έχεις συνηθίσει τόσο καιρό, χαρτογραφούνται πιστά και αφού είσαι συνηθισμένος με την ανατροφοδότηση και τη διάταξή τους από τις αμέτρητες ώρες που έχεις ξοδέψεις στην αγαπημένη σου κονσόλα, η καμπύλη μάθησης είναι μάλλον επίπεδη, άρα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα ζήτημα.

Παρακάτω θα βρεις τα τρία απλά βήματα για να μάθεις πως συνδέεται ένα Xbox ή PS4 DualShock Controller σε iOS ή στο iPad και να ξεκινήσεις την δράση σε τίτλους, όπως για παράδειγμα, στην νέα έκδοση του Call of Duty για κινητά ή απλά να απολαύσεις παιχνίδια της υπηρεσίας Apple Arcade σε πλήρη οθόνη χωρίς περιορισμούς.

Οδηγίες για την διαδικασία σύνδεσης Xbox ή PS4 DualShock controller σε iOS

1. Στον μοχλό Sony DualShock 4, πατάς και κρατάς πατημένο το κουμπί PS παρακάτω και το κουμπί Share (Κοινή χρήση) στα αριστερά του touchpad ταυτόχρονα. Στον μοχλό του Xbox με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω προτύπου BT, κρατάς πατημένο το κουμπί Xbox στη μέση για να το ενεργοποιήσεις και στη συνέχεια, πατάς το κουμπί “Σύνδεσης” στο πάνω μέρος της οθόνης για να εισέλθεις στη λειτουργία αντιστοίχισης (το λογότυπο θα αρχίσει να αναβοσβήνει).

2. Μπαίνεις στο μενού Ρυθμίσεων > Bluetooth> Οι συσκευές μου στο iPhone ή στο iPad και πατάς την αντίστοιχη λίστα για να αντιστοιχίσεις τον μοχλό παιχνιδιών με το iOS Gear.

3. Θα δεις ξαφνικά το λογότυπο Xbox να μην αναβοσβήνει. Αντιθέτως στο DualShock 4 θα δεις ξαφνικά μια κόκκινη λωρίδα να ανάβει στην κορυφή της επιφάνειας αφής υποδεικνύοντας ένα επιτυχημένο ζεύγος. Μπράβο σου, ολοκλήρωσες επιτυχώς την διαδικασία. Άντε, καλό “λιώσιμο”!

Πηγή

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε!

Εύκολη πλέον η μεταφορά φωτογραφιών από το Facebook στο Google Photos

Σύντομα οι χρήστες του Facebook θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερο έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα, με ένα νέο εργαλείο όπου

Read More...

Οριστικά στα χέρια της Apple το τμήμα κατασκευής mobile modems της Intel

Η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου για την εξαγορά του τμήματος κατασκευής mobile modems της Intel από την Apple με αντίτιμο $1

Read More...

Galaxy Note10: πήρε κατά λάθος Android 10

H Samsung προχωράει την ετήσια – αργή σαν σαλιγκάρι – αναβάθμιση των κινητών της με την τελευταία έκδοση

Read More...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Mobile Sliding Menu